Minge De Fotbal Joma - FIFA PRO GIOCO II BALL WHITE

Mingea de fotbal este potrivită pentru a juca pe pământ, iarbă și iarbă artificială. FIFA QUALITY PRO.


Materialul exterior este moale la atingere, poliuretan din microfibră japonez de înaltă tehnologie. Mingea este realizată folosind tehnologia super-hibridă, care combină cusături și cusături de margine, ceea ce oferă jucătorilor avantajele ambelor metode. Zero absorbție de apă și amestecare în condiții umede și uscate. Spuma EPDM/PU și suportul intern din cauciuc asigură putere și control. Suprafață texturată combinată cu construcția cu 12 panouri pentru un control aerodinamic optim. Această minge își păstrează forma și greutatea în toate condițiile meteorologice pentru o performanță mai bună.


Top: poliuretan din microfibră japonez de înaltă tehnologie (Hi-Tech Micro-Fiber Japanese Texture PU) 1,2 mm.

Căptușeală: spumă EPDM groasă și adâncă. Baza 5,0 mm + 1 strat de material tratat din 100% poliester.

Material: 20% poliuretan 40% spumă poliuretanică 20% spumă EPDM 20% poliester.

Dimensiune: 5

Circumferinta: 68,5 - 69,5 cm.

Greutate: 420-445 gr.

Rebound: 135-155 cm.

Presiune: 0,9 BAR - 1,1 BAR.

Numar panouri: 12 panouri

Materialul camerei: Înfășurarea bulei de butil taiwanez cu o supapă de butil de înaltă tehnologie cu o supapă de aer pentru o retenție mai lungă a aerului.


- Certificatele FIFA QUALITY PRO, FIFA QUALITY și IMS sunt acordate mingilor care au trecut testele de calitate corespunzătoare. Prezența oricăruia dintre aceste certificate este un indicator al calității înalte a mingii de fotbal. Aceste certificate indică faptul că mingea a trecut testele oficiale și îndeplinește pe deplin cerințele tehnice ale FIFA. Testele oficiale pentru obținerea unui certificat sunt efectuate de organizații autorizate FIFA.


-Certificatul FIFA QUALITY PRO este cel mai semnificativ dintre toate. Prezența acestui certificat indică faptul că mingea este aprobată de FIFA pentru meciuri la cel mai înalt nivel internațional profesionist. Teste pe care mingea trebuie să le treacă pentru a obține acest certificat:


- un test pentru lungimea unui cerc

- test pentru sfericitate (rotunzime)

- test de greutate

- test de absorbție a umidității

- test de pierdere de presiune

- test de rebound

- test pentru pastrarea formei si marimii dupa 2000 de lovituri

- Numai bile cusute manual sau lipite termic pot fi testate pentru obținerea acestui certificat.


-Certificatul de CALITATE FIFA este echivalent cu IMS. Aceste certificate sunt atribuite mingilor care au trecut toate aceleași teste ca și pentru certificatul FIFA QUALITY PRO, cu excepția celui mai important - testul pentru menținerea formei după 2.000 de lovituri. Singura diferență dintre IMS și FIFA QUALITY este că producătorul nu plătește redevențe FIFA pentru testul IMS.

Ca urmare, dacă vedeți o minge cu oricare dintre certificatele menționate mai sus, știți că calitatea acestei mingi a fost confirmată prin teste.

Cusătura de mână este o metodă veche, testată în timp, de încredere și probabil cea mai dificilă metodă de cusătură. Numele vorbește de la sine - panourile sunt cusute manual folosind un fir îngroșat. O diferență caracteristică față de o cusătură de mașină este uniformitatea ochiurilor și grosimea firului. Ar trebui să acordați atenție faptului că, cu cât este mai mare calitatea mingii cusute, cu atât sunt mai puțin vizibile golurile cu firul în locurile de cusătură. În bilele de nivel premium, firul nu este deloc vizibil și doar denivelări abia sesizabile în locurile panourilor de șapă, care au o distribuție uniformă de-a lungul întregii cusături. O astfel de metodă implică muncă manuală, care în lumea modernă a globalizării, a automatizării și a mașinilor, arată din ce în ce mai mult ca ceva depășit, dar caracterul practic, durabilitatea și calitatea unei astfel de metode îi permit să fie foarte populară până în zilele noastre. Este folosit în producția de mingi de clasa medie și înaltă.

Produse similare
new
Minge de Fotbal Joma -NEPTUNE II BLANCO ROJO
Minge de Fotbal Joma -NEPTUNE II BLANCO ROJO
649 lei
new
Minge De Fotbal Joma -  Dali Ii Gris Verde Azul T5
Minge De Fotbal Joma - Dali Ii Gris Verde Azul T5
599 lei
new
Minge De Fotbal Joma - DALI II BALL FUCHSIA RED FLUOR YELLOW T5
Minge De Fotbal Joma - DALI II BALL FUCHSIA RED FLUOR YELLOW T5
599 lei
new
Minge de Fotbal Joma-ICEBERG III BLANCO TURQUESA
Minge de Fotbal Joma-ICEBERG III BLANCO TURQUESA
799 lei
new
Minge De Fotbal Joma - EVOLUTION III BALL YELLOW BLACK T5
Minge De Fotbal Joma - EVOLUTION III BALL YELLOW BLACK T5
699 lei
new
Minge De Fotbal Joma - SURTIDO | BALÓN URANUS II BLANCO ROJO
Minge De Fotbal Joma - SURTIDO | BALÓN URANUS II BLANCO ROJO
699 lei
new
Minge De Fotbal Joma - DALI II BALL WHITE FLUOR TURQUOISE YELLOW T5
Minge De Fotbal Joma - DALI II BALL WHITE FLUOR TURQUOISE YELLOW T5
599 lei
new
Minge De Fotbal Joma -  Dali Ii Fucsia Turquesa T5
Minge De Fotbal Joma - Dali Ii Fucsia Turquesa T5
599 lei